Harta Romaniei De ce noi? Care este pretul? Harta Europei Doriti transport in Romania? Doriti transport in Europa? Cerere oferta deteliata
TRANSPORT MARFURI GENERALE, MOBILA, ELECTROCASNICE, CONFECTII, PAPETARIE,BAUTURI, LEGUME, MEDICAMENTE, ANIMALE, MATERIALE CONSTRUCTII, PRODUSE AGRICOLE, PRODUSE ALIMENTARE, EFECTE PERSONALE, PRODUSE CHIMICE, MARFURI ADR
Home Despre noi Servicii transport Comanda Informatii Contact
Echipa M.C. TRUCK TRANS  dedicata clientilor sai in realizarea serviciilor de logistica, depozitare, tranzit, transport si distributie marfuri cu un ridicat coeficient de calitate, ofera solutia optima si pret minimal.  Este o echipa partener profesionista, tanara, vivace,  alaturi de care  clientii  vor fi multumiti  incepand de la prima comanda.

TRANSPORT  RAPID, IEFTIN  SI  EFICIENT !!!!!!
M.C.  TRUCK  TRANS   ORICAND, ORIUNDE!!!!!
Cresterea permanenta a satisfactiei clientilor si eficientizarea serviciilor oferite reprezinta una dintre principalele preocupari ale companiei.
Suntem o echipa motivata si bine pregatita sa raspunda cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra. Ne place ceea ce facem si cautam intotdeauna sa avem cele mai bune relatii cu dumneavoastra, clientii nostri.
Avem tot ce ne trebuie pentru a va oferi servicii de calitate  la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Atat experienta noastra in transportul international de marfuri, cat si atentia acordata cerintelor dumneavoastra sunt calitatile cheie ale companiei noastre.
Serviciile de logistica pe care le punem la dispozitia clientilor nostri includ planificarea, organizarea, efectuarea si controlul fiecarui flux de marfuri, incepand cu colectarea de la furnizori, transportul efectiv, manipularea, depozitarea, conditionarea marfurilor si finalizand cu distributia lor catre clientii finali.
Folosind solutiile unui principal partener furnizor de logistica, clientii nostri beneficiaza de o serie de avantaje, cum ar fi cresterea veniturilor, profitabilitatea sporita, reducerea investitiilor de capital, reducerea costurilor de operare, economisirea resurselor manageriale si apropierea de clienti datorita livrarilor mai rapide la un nivel calitativ superior.
Contributia noastra la SUCCESUL DUMNEAVOASTRA reprezinta misiunea echipei MC TRUCK TRANS SRL.